۱۶ مهر ۱۴۰۵، ۱۱:۳۲

پویش «جانفدا» مدنی‌ترین کنش ایرانیان در برابر تهاجم دشمن است

پویش «جانفدا» مدنی‌ترین کنش ایرانیان در برابر تهاجم دشمن است

همدان-معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: پدیده «جانفدا» به تعبیری مدنی‌ترین کنش جمعی ایرانیان در مقابله با تهاجم و تجاوز دشمن آمریکایی و صهیونیستی است.

حمزه امرایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تهاجم دشمن در جنگ ۴۰ روزه به رغم تلخی‌ها و صدماتی که برای کشورمان داشت در عین باعث رویش جلوه های جدیدی از ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی ملت ایران شد، اظهار کرد: یکی از این رویش‌ها پدیده «جانفدا» با گستره وسیعی از اقشار و لایه های مختلف اجتماعی است.

وی ادامه داد: پدیده «جانفدا» به تعبیری مدنی‌ترین کنش جمعی ایرانیان در مقابله با تهاجم و تجاوز دشمن آمریکایی و صهیونیستی است و به ویژه با پهنه اجتماعی وسیعی که این پدیده را دربرگرفته می‌تواند به مثابه نوعی همه پرسی و اعلام آمادگی دفاعی مردم ایران باشد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان ادامه داد: این کنش جمعی این پیام روشن را داشته که در شرایط جنگ و تهدید جامعه حساس شد که برای کشورش باید کاری انجام دهد.

وی بیان کرد: پدیده «جانفدا» در عین حال در راستای راهبرد اجتماعی کردن مولفه‌های امنیتی به ویژه تثبیت اقتدار دفاعی کشور و همچنین تثبیت آرامش و امنیت جامعه تحلیل و ارزیابی می‌شود و از این منظر جانفدا از یک مفهوم صرف نظامی فاصله می‌گیرد و به یک مفهوم اجتماعی تبدیل می‌شود.

امرایی ادامه داد: اگر در عرصه جنگ یک مبارز جان خود را در راه دفاع از کیان کشور به خطر بیاندازد، در عرصه اجتماعی بخش دیگری از هموطنان زمان، تخصص، سرمایه، توان حرفه‌ای و دانش خود را در اختیار کشور قرار می دهند ودر واقع امر تعریف عام جانفدا این است که هر ایرانی هرچه دارد، برای دفاع از ایران به میدان می آورد.

کد مطلب 6971574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha